Shaanxi Elade νέα υλικό Technology Co, Ltd
Categories

    Προσθέστε: No.32, Chuanghui Road, νέα βιομηχανική ζώνη υψηλής τεχνολογίας, Xi'an, Κίνα 710119
    Τηλ: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Φαξ: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Ευέλικτη ανόδων τεχνολογία καθοδικής προστασίας

Ευέλικτη ανόδων μπορούν να ταξινομηθούν σε δύο κατηγορίες: γραμμική ανόδων με βάση την νανο αγώγιμο μαύρο άνθρακα σύνθετα τεχνολογία και γραμμική ανόδων με βάση ΜΜΟ/Ti επίστρωση. Και τα δύο προϊόντα που χρησιμοποιούνται για εντυπωσιασμένος τρέχουσα καθοδική προστασία των θαμμένων δομών, όπως θαμμένο (φυσικό αέριο) πετρελαιαγωγοί, υπόγεια δεξαμενή, πετροχημικών κοντέινερ κ.λπ., προκειμένου να επιβραδυνθεί η διάβρωση. Η ευέλικτη ανόδων χαρακτηρίζεται από εύκολη εγκατάσταση, ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις υποστήριξης και λογική τιμή.

Εφαρμογή περιλαμβάνουν: 1. επίστρωση γήρανση παλιά αγωγούς 2. Δίκτυο σωλήνων 3. Δεξαμενές αποθήκευσης 4. μεγάλης απόστασης, μικρό γήπεδο παράλληλων αγωγών 5. Περιβάλλον υψηλής ειδικής αντίστασης.

Ευέλικτη ανόδου, που ονομάζεται επίσης γραμμική άνοδο, είναι κυρίως λύνει προβλήματα σχετικά με καθοδική προστασία επίστρωση γήρανση παλιά αγωγών, τώρα χρησιμοποιείται ευρέως σε καθοδική προστασία των σωλήνων και δεξαμενών, περιλαμβάνουν αγωγού μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου, κάτω μέρος της δεξαμενής αποθήκευσης πετρελαίου, πόλη αγωγού φυσικού αερίου και μεταφοράς αγωγού λυμάτων, επίσης ευρέως χρησιμοποιούνται στη μεταλλουργία, βιομηχανίες επεξεργασίας νερού. Στα φυσιολογικά επίπεδα τρέχουσας εργασίας, επαγγελματική ζωή μπορεί να φτάσει πάνω από 25 χρόνια.

Μετά από 5 έτη τεχνική αναβάθμιση και τη μεταρρύθμιση, ένα νέο τη διεξαγωγή πολυμερές για ευέλικτη ανόδων αναπτύσσεται και έλαβε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας (αριθ.: 20091035969.9). Η απόδοση είναι περάσει τη λειτουργία δοκιμή εθνική ΕΠΟΠΤΕΊΑ ΠΟΙΌΤΗΤΑΣ και ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΌ κέντρο για ηλεκτρικά σύρματα και καλώδια, οι τεχνικές παράμετροι μπορεί να ανταποκρίνεται στο πρότυπο ευέλικτη ανόδων. Έχουμε την πλήρη σειρά προϊόντων της ευέλικτη ανόδων, περιλαμβάνουν σκόνη άνθρακα γεμίζοντας γραμμής.

Ευέλικτη ανόδων με βάση την ειδική νανο αγώγιμο Carbon Black πολυμερές Composite(ELPA series)

Αυτού του είδους η ευέλικτη ανόδων είναι κατασκευασμένο από νέα λειτουργικά πολυμερή υλικά, είναι θαμμένο τύπου βοηθητική ανόδων χρησιμοποιούνται από εντυπωσιασμένος τρέχουσα καθοδική προστασία. Ευέλικτη άνοδο του πολυμερούς σε σχήμα καλώδιο, χρήση λανθάνον καλώδιο χαλκού να είναι ο μαέστρος, που καλύπτει τη διεξαγωγή πολυμερούς, τόσο έπαιξε απελευθέρωση ρεύμα, και επίσης έπαιζε το ρόλο του χημικά ανθεκτικό στη διάβρωση. Χαλκός πυρήνα εξασφαλίζει η χαμηλή αντίσταση, και αγωγιμότητα πολυμερές εξασφαλίζει την υψηλή αντίσταση στην συνδέετε τη γείωση, να κάνει ο πυρήνας χαλκού τρέχουσα να μπει το έδαφος βήμα προς βήμα.

Για να σχηματίσουν το ομοιόμορφο ηλεκτρικό πεδίο, γέμισμα με άνθρακα αύρα γύρω από ευέλικτη ανόδων μπορεί να βελτιώσει ανόδων εργασιακό περιβάλλον, να μειώσει την αντίσταση της γης, στην επέκταση της ζωής των ανόδων. Αγωγιμότητα του αγώγιμο πολυμερές και αντοχή στη διάβρωση είναι τα δύο πιο σημαντικό χαρακτηριστικό, επίσης, σημαντικό κριτήριο για την κανονική λειτουργία και διάρκεια ζωής. Μπορούμε από τη δοκιμή ειδική αντίσταση όγκου και ηλεκτρολυτικές ενίσχυση ζωή να ελέγχει αυτές τις δύο παραμέτρους. Λαμβάνουμε, επίσης, το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας του αγώγιμο πολυμερές (δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αριθ.: 20091035969.9), το έργο μας ευέλικτη ανόδων κέρδισε την εθνική επιστήμης και τεχνολογίας Ταμείο καινοτομίας για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

ΤΎΠΟΣ ΕΛΠΑ φύλλο δεδομένων

Ευέλικτη ανόδων με βάση σχετικά με MMO/Ti τεχνολογία επιστρώματος (ΕΛΤΑ σειρά)

Αυτού του είδους η ευέλικτη ανόδων βασίζεται MMO/Ti ανόδων, να καλύπτουν με αγώγιμο πολυμερές με άνθρακα αεράκι τσάντα.

Η ευέλικτη ανόδων αγκαλιάζει τέσσερα τμήματα ως ακολούθως:

1. συνεχής MMO/Ti σύρμα

2. συνεχή εσωτερικό αγωγών χαλκού

3. συνεχής ύφασμα σακάκι

4. σκόνη οπτάνθρακα στο χώρο γύρω από το καλώδιο ανόδων

Μέσα από το καλώδιο ρεύματος και ανόδων σύρμα MMO/Ti, χρησιμοποιήστε τη μέθοδο της μια ορισμένη απόσταση σφραγίδα σύνδεση, για την επίτευξη του σκοπού της καλώδιο απελευθέρωσης και μετάδοσης.

Καλώδιο μετάδοσης ρεύματος μέσω ΜΜΟ σύρμα να απελευθερώσει προστασία ηλεκτρικό πεδίο, συνθέτουν το σύνθετο καθόδων προστασία βοηθητική άνοδοι. Το προϊόν έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά

1. χαμηλή αντίσταση μεταξύ ΜΜΟ σύρματα και καλώδια.

2. υψηλή αξιοπιστία της σύνδεσης

3. σφραγίζοντας υλικό σύνδεσης έχει εξαιρετική αντοχή στη διάβρωση και αντι-γήρανσης.

4. προσαρμόσιμη Max τρέχον εξόδου

5. δοκιμή των αρθρώσεων σφράγιση.

Πλεονεκτήματα ανάλυση σχετικά ευέλικτη ανόδων και παραδοσιακές ανόδου

Συμβατικά βοηθητική ανόδων έδαφος κρεβάτι

Σχεδόν 30 χρόνια εγχώρια εμπειρία στην περιφερειακή καθοδική προστασία αποδείξει ότι ανόδων έδαφος κρεβάτι τρόπους και η τοποθεσία είναι κρίσιμη για την επιτυχία των περιφερειακών καθοδική προστασία. Αν έδαφος κρεβάτι μεθόδους ή τη θέση της διανομής είναι ακατάλληλη, τον αγωγό κορμό πέρα από το πεδίο της προστασίας και πλησιάζει μεταλλικές κατασκευές θα είναι intrusively. Σωλήνα συμπυκνωμένο περιοχή δικτύου θα αποτύχει για την προστασία και θα προστατεύσουν έναντι των άλλων περιοχή.   Συμβατικά περιφερειακά καθοδική βοηθητική ανόδων έδαφος κρεβάτι κυρίως με τη μορφή των ανόδων ρηχά, βαθιά καλά κλπ.

Ρηχός-θαφτεί ανόδων έδαφος κρεβάτι: ρηχά-θαμμένο ανόδων έδαφος κρεβάτι είναι ότι ένας ή διάφορες άνοδοι είναι εγκατεστημένο υπόγεια 15 μέτρα βαθιά κάθετα ή οριζόντια για κάθοδο προστασία. Πρόκειται για την προστασία της δομής με ενιαία γεωμετρικό σχήμα, όπως το ενιαίο αγωγό μεγάλων αποστάσεων. Κατανεμημένη ρηχά ανόδων κρεβάτι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την καθοδική προστασία του περιοχή του σταθμού.

Βαθιά και ανόδων έδαφος κρεβάτι είναι ένας τύπος κρεβατιού έδαφος ότι κάθετη τοποθέτηση ένα ή περισσότερα ηλεκτρόδια ανόδου σε μια βαθιά καλά τρύπα υπόγεια (συνήθως μεγαλύτερο από 15 μέτρα βάθος), χρησιμοποιείται γενικά σε συνθήκες περιβάλλοντος του επιφανειακού εδάφους με υψηλής ειδικής αντίστασης ή στενό χώρο, που δεν μπορούν να ανταποκριθούν τα ρηχά ανόδων αλεσμένα κρεβάτι του χώρου εγκατάστασης και ανόδων γείωση αντίσταση απαιτήσεις. Βαθιά και ανόδων έδαφος κρεβάτι έχει υψηλές απαιτήσεις σε γεωλογικές συνθήκες, υπόγειο νερό, υπόγειο στρώμα ειδική αντίσταση του εδάφους και ούτω καθεξής.

Πλεονεκτήματα των ευέλικτων ανόδων

Ευέλικτη ανόδων είναι σχήμα μαλακό μακρά σειρά βοηθητικών ανόδων που καλύπτονται με καλώδιο ανόδων κατασκευασμένο από άνθρακα σε σκόνη πλήρωσης. Περιλαμβάνει αγώγιμο πολυμερές, μεταλλικό οξείδιο και κράμα λευκόχρυσου νιόβιο. Αγώγιμο πολυμερές είναι η πρώτη γενιά ευέλικτη άνοδος, ευέλικτη ανόδων ΜΜΟ είναι η δεύτερη γενιά των προϊόντων. Δύο είδη των ανόδων έχουν παρόμοιο σχήμα καθώς και το σκοπό και μεθόδους, αλλά η δομή είναι ουσιαστικά η διαφορά. Σε σύγκριση με τις παραδοσιακές ανόδου βαθιά καλά και κατανεμημένων ανόδων, ευέλικτη ανόδων έχει τα εξής πλεονεκτήματα:

Δυνατότητα και το ρεύμα είναι πιο ομοιόμορφη κατανομή, επιτυγχάνοντας πιο αποτελεσματική προστασία.

Δυναμικό παραδοσιακά κατανεμημένα ανόδων αγωγού - γράφημα χιλιομετρική απόδοση

Δυναμικό του αγωγού μετά ευέλικτη ανόδων - γράφημα χιλιομετρική απόδοση

Από την ευέλικτη άνοδο κοντά στο αντικείμενο προστασίας, αιωρείται διανομής ομοιόμορφα μαζί με τους αγωγούς και πλακόστρωτο μονοπάτι. Ρεύμα εξόδου είναι ομοιόμορφη, θα μπορούσαν να προσφέρουν επαρκή προστασία τρέχουσα, ακόμη και αν η αντιδιαβρωτική στρώμα του αγωγού σοβαρά κατεστραμμένο ή να εκτεθεί, και κατά τη διάρκεια ή προστασία ανεπάρκεια επίσης θα μπορούσαν να αποφευχθούν. Μικρή απώλεια τρέχουσα και μακράς διαρκείας που είναι ευεργετικό να μειώσουν την παραγωγή σύστημα και προσφέρουν ενεργειακής απόδοσης για κάθοδο προστασία.

Αλλά η διανομή των ανόδων παραδοσιακά γραφίτη και παρόντες τιτανίου σωλήνα ανόδων Στριγκάκι επίδραση της κατανομής των προστασία λόγω του ότι δεν μπορούν να διανέμουν μαζί με το σωλήνα γραμμών.

Κατασκευή βολικά

Ευέλικτη ανόδων τοποθετείται παράλληλα με σωλήνες για να προστατεύσουν τον αγωγό, μπορεί να μειώσει την τρέχουσα απώλεια, βελτίωση της αποτελεσματικότητας της τρέχουσα προστασία. Το αεράκι κοκ προσυσκευασία των ανόδων ευέλικτη μπορεί Αποθήκευση τα βήματα του θάψει ανόδων κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καλώδιο για τον εξοπλισμό για να την θάψουν. Εξωτερικό κάλυμμα των ευέλικτων ανόδων είναι στρώμα προστασίας καμβά που είναι αντι-τριβή και οξύ-απόδειξη αλκαλίων, δεν υπάρχει καμία ανάγκη να ανησυχείτε για τη φθορά στη μεταφορά, για την ασφάλεια της πραγματικής ζωής εργασίας. Έχει περισσότερα πλεονεκτήματα από ΜΜΟ επίστρωμα ανόδων. Και ευέλικτες ανόδου δεν έχει αντίκτυπο στο πεδίο καθοδική προστασία όταν χρειάζεται να δημιουργήσετε εκ νέου ή την επέκταση.

Έτσι ώστε να λάβει ευελιξία θετικό ηλεκτρόδιο με προστασία του σωλήνα περιπλέξουν καθαρή εργασία, μπορεί να αποφευχθεί «παρεμβολές, ασπίδα» πρόβλημα. Την ίδια στιγμή, τη δυσκολία του σχεδιασμού και εκτέλεσης μπορεί να μειωθεί πάρα πολύ, είναι εύκολο να εγγυηθεί την επιτυχία της αποστολής ποσοστό για την υλοποίηση του έργου. Επί του παρόντος, που λαμβάνουν ευελιξία θετικό ηλεκτρόδιο με προστασία του σωλήνα περιπλέξουν καθαρή εργασία είναι μια τάση.   Δεδομένου ότι έχει πολλά χαρακτήρα χωρίς ταίρι για ευελιξία θετικό ηλεκτρόδιο, θα γίνει ανάπτυξη και εφαρμογή κατεύθυνση για το αρνητικό ηλεκτρόδιο προστασίας της περιοχής του σωλήνα περιπλέξουν καθαρή εργασία.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Διεύθυνση: No.32, Chuanghui Road, νέα βιομηχανική ζώνη υψηλής τεχνολογίας, Xi'an, Κίνα
Τηλέφωνο: +86-29-83151667
 Φαξ:86-29-88880927
 Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:helen@sxelade.com
Share: