Shaanxi Elade νέα υλικό Technology Co, Ltd
Κατηγορία προϊόντων

    Προσθέστε: No.32, Chuanghui Road, νέα βιομηχανική ζώνη υψηλής τεχνολογίας, Xi'an, Κίνα 710119
    Τηλ: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Φαξ: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Διοξείδιο του μολύβδου ηλεκτροδίων

Διοξείδιο του μολύβδου ηλεκτροδίων

Shaanxi Elade νέα υλικό τεχνολογίας Co, Ltd είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές ηλεκτρόδιο διοξείδιο του μολύβδου στην Κίνα, και με επαγγελματική εργοστάσιο είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε ηλεκτρόδιο χαμηλού κόστους διοξείδιο του μολύβδου, Pbo2 ηλεκτρόδιο με καλή ποιότητα. Καλώς ήρθατε στην χονδρική προϊόντα από εμάς. Μόλυβδο που βασίζονται σε τιτάνιο...

Shaanxi Elade νέα υλικό τεχνολογίας Co, Ltd είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές ηλεκτρόδιο διοξείδιο του μολύβδου στην Κίνα, και με επαγγελματική εργοστάσιο είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε ηλεκτρόδιο χαμηλού κόστους διοξείδιο του μολύβδου, Pbo2 ηλεκτρόδιο με καλή ποιότητα. Καλώς ήρθατε στην χονδρική προϊόντα από εμάς.

Διοξείδιο του μολύβδου που βασίζονται σε τιτάνιο (Ti/PbO2) ανόδων είναι μια άνοδος με στρώμα2 PbO σε Ti υπόστρωμα. Έχει καλή διάβρωση-αντίσταση, υψηλή overpotential για την αντίδραση του οξυγόνου εξέλιξη, ισχυρή ικανότητα της οξείδωσης στην ηλεκτρόλυση υδατικού διαλύματος, μεγάλη πυκνότητα ρεύματος, κατάλληλο για όλα τα είδη των όρων σύστημα εξέλιξης οξυγόνο, που τώρα έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως στην ηλεκτρολυτική, Υδρομεταλλουργία, λυμάτων, Καθοδική προστασία και άλλα πεδία.
TI/PbO2 ανόδων είναι μια άνοδος μέταλλο, το κόστος παραγωγής είναι χαμηλότερο από παραδοσιακό ευγενές μέταλλο ηλεκτροδίων, π.χ. μικτή oxide(MMO) μεταλλικό ηλεκτρόδιο, Επιπλατινωμένος τιτανίου του ηλεκτροδίου, κλπ.

 lead dioxide (TiPbO2) electrode


Υψηλή απόδοση:
1. υψηλή overpotential για την εξέλιξη αντίδραση του οξυγόνου, ισχυρή ικανότητα της οξείδωσης?
2. μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάτω από την υψηλή πυκνότητα ρεύματος, υψηλή τρέχουσα απόδοση, μεγάλη διάρκεια ζωής?
3. καλή διάβρωση αντίσταση, υψηλότερη σταθερότητα στον ισχυρό οξύ H2S04 ή HN03.
4. Ti/PbO2 ανόδων, σε σχέση με το παραδοσιακό Hλεκτρόδιο από γραφίτη, έχει πιο εύκολα κατεργασία, μεγαλύτερη αντοχή, καλύτερη διάβρωση-αντίσταση, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας, χωρίς την επέκταση και ξεκολλήσουν συνέβη σε ηλεκτροδίων γραφίτη, εκεί που δεν υπάρχει κίνδυνος αύξησης της περιεκτικότητας σε άνθρακα για το κατατεθειμένο μεταλλικών προϊόντων στην κάθοδο?
5. σε σύγκριση με την άνοδο της παραδοσιακά οδηγήσει, Ti/PbO2 άνοδος της πλεονέκτημα έγκειται στην:
(1) η δύναμη είναι ισχυρότερη, η μάζα είναι ελαφρύτερο, δεν είναι εύκολο να παραμόρφωση κατά τη χρήση, μπορεί να διατηρούν σχετικά σταθερή ηλεκτρόδιο απόσταση, χαμηλότερη τάση κυττάρων, σώζει την ηλεκτρική ενέργεια, ηλεκτρόδιο εργασίας είναι πιο σταθερή, αποφεύγοντας την οικονομική απώλεια που προκαλείται από συχνές συντήρηση στον πελάτη, να μειώσει την ένταση εργασίας εργαζομένων
(2) ισχυρή αντίσταση στη διάβρωση, μεγάλη διάρκεια ζωής, σε ποσοστό διάλυση του χρήση διαδικασία διοξείδιο του μολύβδου είναι χαμηλή, η ρύπανση των καθοδικών προϊόντα είναι μικρή?
(3) ο μηχανισμός διάβρωση της Ti/PbO2 ανόδου και μόλυβδο ανόδου είναι διαφορετική. Όταν ανόδων μόλυβδος χρησιμοποιείται στο σύστημα θειικό οξύ, η επιφάνειά της δημιουργεί ένα στρώμα οξειδίου μολύβδου λεπτό φιλμ που μπορεί να επιβραδύνει την διάβρωση των ανόδων. αλλά η ταινία είναι χαλαρά, ιδιαίτερα χρησιμοποιούνται για τον ηλεκτρολύτη που περιέχει μια μικρή ποσότητα των ιόντων χλωρίου, η ταινία είναι πιο επιρρεπείς να τρυπηθεί, διαβρωθεί και να βγει? η εκτεθειμένη επιφάνεια του μολύβδου στο βαθύ στρώμα συνεχίσει να οξειδώνεται και να σχηματίσουν μια νέα ταινία, πάλι τρυπηθεί, ποδηλασία με αυτόν τον τρόπο, επιταχύνει τη διάβρωση ανόδων. Ωστόσο, Ti/PbO2 ανόδων είναι πάντα η ηλεκτροχημική διάβρωση παρουσιάστηκε στο επιστρώματα οξειδίου μολύβδου στην εργασία, μπορεί να διατηρεί ένα χαμηλότερο ανόδων ποσοστό διάβρωσης, ως εκ τούτου, η άνοδος έχει σχετικά μεγάλη διάρκεια ζωής.
6. σε σύγκριση με τις παραδοσιακές ΜΜΟ ηλεκτροδίου και ηλεκτροδίου λευκόχρυσου τιτανίου, η απόδοση της Ti/PbO2 ανόδων είναι κοντά στο ότι παραδοσιακά ηλεκτροδίου, η τιμή της Ti/PbO2 ηλεκτρόδιο είναι φθηνότερα, μικρότερη αρχική επένδυση, η συντήρηση είναι εύκολη.

Lead Dioxide electrode( PbO2 anode)Πεδία εφαρμογής
1. Υδρομεταλλουργία βιομηχανία έχουν διάφορες ηλεκτρολυτικές εργασιακό περιβάλλον, όπως ηλεκτρόλυση χλωρικό άλας, θειικό άλας σύστημα ηλεκτρόλυσης, χλωρικού και θειικό αναμιγνύεται σύστημα ηλεκτρόλυσης. Ανοδικό Ti/PbO2 ισχύει για:
(1) στο σύστημα θειικό οξύ, ηλεκτρολυτικοί προετοιμασία μιας ποικιλίας των μη σιδηρούχων μετάλλων, για παράδειγμα, νικελίου, κοβαλτίου, χαλκός, ψευδάργυρος, μαγγάνιο, κασσίτερος, κλπ?
(2) το σύστημα θειικού οξέος που περιέχει μια μικρή ποσότητα των ιόντων χλωρίου, ηλεκτρολυτική μη σιδηρούχων μετάλλων.
2. σε ισχυρό όξινο διάλυµα όπως χρωμακού λύση κ.λπ., επιμετάλλωση χρωμίου και επένδυση σκληρό χρώμιο για τιν χωρίς φύλλο χάλυβα για τη βιομηχανία σιδήρου και χάλυβα.
3. παραγωγή perchromate, υπερχλωρικό, υπεριωδικού και άλλων ανόργανων ενώσεων μέσω ηλεκτρολυτικής μεθόδου.
4. η ηλεκτρόλυση των λυμάτων να κάνει το χημικώς απαιτούμενο οξυγόνο (COD) και βιολογική ζήτηση οξυγόνου (δ.σ.) πληρούν τα πρότυπα εκπομπών.
5. οργανική σύνθεση ηλεκτροχημική.
6. Αντικαταστήστε τα ακριβά πλατίνα ανόδων κατά την παραγωγή όζοντος μέσω ηλεκτρόλυση μέθοδος.

Το πλεονέκτημα των προϊόντων μας

1. λαμβάνοντας επεκταθε ' ν πλέγμα τιτανίου ως βασικό υλικό, ελαφρύ βάρος, υψηλή αντοχή?
2. Ti/PbO ανόδων2 χρησιμοποιώντας Ti ματιών ως υπόστρωμα μπορεί να μειώσει την αντίσταση ροής ηλεκτρολυτών, τη βελτίωση της απόδοσης του ρεύματος, ειδικά κάτω από την υψηλή πυκνότητα ρεύματος μπορεί αποτελεσματικά να αποτρέψει άνοδο από την υπερθέρμανση.
3. η μετάβαση στρώμα συμπυκνωμένοι από τον νέο τύπο βελτιώνουν την αγωγιμότητα των ανόδων, αυξηθεί η αντοχή πρόσφυσης των επιχρισμάτων και υπόστρωμα, αποτελεσματικά πρόληψη υπόστρωμα παθητικοποίησης, μειώνουν την τάση των κυττάρων και επεκτείνει τη διάρκεια ζωής της ανόδου.
4. χρήση αναβολικών, σύνθετα τεχνολογία κλπ επιμετάλλωσης αποτελεσματικά μειώνει την εσωτερική πίεση των επιχρισμάτων, την πρόληψη επιστρώσεις από να πέσουν μακριά στη χρήση και τη βελτίωση της σταθερότητας της ανόδου και υπηρεσία ζωής.

Hot Tags: ηλεκτρόδιο διοξείδιο του μολύβδου, Pbo2 ηλεκτροδίου, Κίνα, κατασκευαστές, εργοστάσιο, χονδρική πώληση, φτηνό
Συναφή προϊόντα
I want to leave a message
Επικοινωνήστε μαζί μας
Διεύθυνση: No.32, Chuanghui Road, νέα βιομηχανική ζώνη υψηλής τεχνολογίας, Xi'an, Κίνα
Τηλέφωνο: +86-29-83151667
 Φαξ:86-29-88880927
 Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:helen@sxelade.com
Share: